Sfeer in Lisse

Ontwerp omslag en binnenwerk

Een beleidsnota, geschreven door Islant (atelier voor stedenbouw), in opdracht van de Gemeente Lisse.

Website Islant

Lizet Heijboer & Peter Asselbergs

Vanuit een ruim en licht atelier in Wormerveer werkt Wildegeit aan boeken, huisstijlen, websites, brochures en nog veel meer.

Lizet Heijboer en Peter Asselbergs studeerden Grafisch Ontwerpen aan de KABK in Den Haag én Neerlandistiek aan de UvA. Zij hebben een grote voorliefde voor taal, begrijpelijke teksten, doordachte concepten én doeltreffende vormgeving die de boodschap overbrengt.

Wildegeit is kritisch en vindt het prettig als hun klanten dat ook zijn. Samenwerken is goed overleggen en elkaar scherp houden. Om samen goede en mooie producten te maken.

wij(at)wildegeit.nl

Ontwerp brochures en jaarverslagen

Jaarverslagen worden nog wel eens geassocieerd met moeilijk leesbare teksten en eindeloze reeksen cijfers. Wildegeit schept er genoegen in om de structuur van het verslag visueel bloot te leggen en de tabellen overzichtelijk te maken. In één oogopslag moet duidelijk zijn welke informatie waar te vinden is.

Voor brochures geldt vaak dat er veel informatie en foto’s op een klein oppervlak geplaatst moeten worden. Wildegeit brengt orde aan en ontwerpt een consequent en aantrekkelijk geheel.

De Zuid

bewonerskrant De Zuid

Concept en ontwerp

Wildegeit sponsort de opmaak van buurtkrant De Zuid. In de krant komen bewoners aan het woord en worden bijzondere plekken in Wormerveer-Zuid belicht.

Jaarverslag Stichting Pensioenregister

Ontwerp omslag en binnenwerk

Stichting Pensioenregister is een initiatief van de gezamenlijke Nederlandse pensioenfondsen, de pensioenverzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank. Wildegeit kreeg de ruimte om met elementen uit de huisstijl nieuw beeld te maken voor het omslag van het jaarverslag. Het binnenwerk bestaat uit teksten en tabellen, die vooral overzichtelijk dienen te zijn.