Horst Bouwadvies

Horst_logo

Ontwerp logo

Marcel Berkelaar Fotografie

Logo ontwerp

Ontwerp logo

Collectief Lucifer

logo Collectief Lucifer

Ontwerp logo

Facebookpagina Collectief Lucifer.

Ambacht in beeld Festival 2015

Logo_AIBF_WP

Ontwerp logo

Lizet Heijboer & Peter Asselbergs

Vanuit een ruim en licht atelier in Wormerveer werkt Wildegeit aan boeken, huisstijlen, websites, brochures en nog veel meer.

Lizet Heijboer en Peter Asselbergs studeerden Grafisch Ontwerpen aan de KABK in Den Haag én Neerlandistiek aan de UvA. Zij hebben een grote voorliefde voor taal, begrijpelijke teksten, doordachte concepten én doeltreffende vormgeving die de boodschap overbrengt.

Wildegeit is kritisch en vindt het prettig als hun klanten dat ook zijn. Samenwerken is goed overleggen en elkaar scherp houden. Om samen goede en mooie producten te maken.

wij(at)wildegeit.nl

Huisstijlontwerp

Wat is het voor organisatie, wie zijn de personen erachter, wat kenmerkt de bedrijfscultuur? En wat is de boodschap aan de buitenwereld? Een scherpe analyse vooraf is belangrijk voor het ontwerpen van een degelijke huisstijl. Wildegeit luistert goed naar de klant, maar stelt ook kritische vragen. Daarna gaat ze aan de slag voor een helder en passend ontwerp.

Huisstijl Fair Impact

Ontwerp logo, visitekaartje en website

Het vers opgerichte bedrijf Fair Impact geeft organisaties inzicht in de gevolgen van hun activiteiten met betrekking tot maatschappelijke, corporate governance en milieuvraagstukken. Wildegeit ontwierp een huisstijl met een frisse, zakelijke en ‘groene’ uitstraling.