Wildegeit op Twitter / Wildegeit op Facebook

Lizet Heijboer & Peter Asselbergs

Vanuit een ruim en licht atelier in Wormerveer werkt Wildegeit aan boeken, huisstijlen, websites, brochures en nog veel meer.

Lizet Heijboer en Peter Asselbergs studeerden Grafisch Ontwerpen aan de KABK in Den Haag én Neerlandistiek aan de UvA. Zij hebben een grote voorliefde voor taal, begrijpelijke teksten, doordachte concepten én doeltreffende vormgeving die de boodschap overbrengt.

Wildegeit is kritisch en vindt het prettig als hun klanten dat ook zijn. Samenwerken is goed overleggen en elkaar scherp houden. Om samen goede en mooie producten te maken.

wij(at)wildegeit.nl

Atelier in Wormerveer

atelier wildegeit

Javastraat 53
1521 CG Wormerveer

wij(at)wildegeit.nl
LinkedIn: Lizet / Peter

BTW 1676 335 45-B01
KvK 34297308
Wildegeit is lid van de BNO
Algemene voorwaarden BNO

Wildegeit aan de Zaan

De Adelaar

Wildegeit is gevestigd in de Zaanstreek, een inspirerende omgeving waar natuur en industrie elkaar verdringen. Maar waar ook nog ruimte is, om te wonen en te werken. En wat ook zo fijn is: je bent met de trein binnen twintig minuten in de Amsterdamse binnenstad.

Het atelier van Wildegeit staat in Wormerveer, een dorp dat ruim 500 jaar geleden ontstond aan de rivier de Zaan. Eerst werden er vooral molens gebouwd om lijnzaadolie te maken (de bewoners van Wormerveer werden om deze reden ook wel GLADoren genoemd) en cacaomolens. Later werden de molens vervangen door stenen fabrieken. Er staan nog steeds cacaofabrieken aan de Zaan waardoor je de geur van cacao vaak tot ver in de omgeving kan opsnuiven.

Hierboven zie je De Adelaar, de voormalige Zeepziederij aan de Zaan.

Op de kaart

Open grotere kaart in nieuw venster